Jobba hos oss

JOBBA PÅ OLDERIN

Var med och forma vårt samhälle

Varje arbetsdag tar våra medarbetare beslut som förbättrar människors vardag både idag och i morgon. Vi håller alltid utkik efter nya kollegor som vill driva utvecklingen framåt tillsammans med oss. Välkommen till Olderin!

Mark och anläggning handlar inte bara om att gräva, schakta och gjuta, utan också om dess människor. Vi vill att våra medarbetare ska känna sig delaktiga, engagerade och motiverade att ta ansvar för sin egen personliga utveckling. Det är därför vi strävar efter att vara en bra arbetsplats och en attraktiv arbetsgivare. Genom sitt arbete på Olderin vill vi att våra medarbetare får möjlighet att arbeta och utvecklas i en innovativ miljö som drivs av entreprenörsanda och kontinuerlig utveckling.

Kom och väx hos oss, med oss!

Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att skapa en bättre morgondag med hållbara lösningar av högsta klass. Du erbjuds en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Välkommen med din ansökan till oss!

Lediga Jobb Stockholm

Grävmaskinist till Olderin B2B
Sista ansökningsdag: Löpande

Nu söker vi grävmaskinister till vårt växande team som arbetar mot offentlig sektor och B2B.

Rollen hos oss
Vi söker grävmaskinister till vårt team som arbetar mot offentlig sektor och B2B. I verksamheten utförs vatten och avlopp, vägbyggnationer, markplaneringar, schaktarbeten och grundläggning.

Du kommer att jobba med allt inom stora och små mark- och anläggningsjobb. Hos oss är arbetsmiljön oerhört viktigt, i din roll som medarbetare på Olderin är du delaktig i din och dina kollegors vardagliga arbetsmiljötänk.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har längre erfarenhet inom mark och anläggning, VA och grundläggning. B körkort är ett krav och fler behörigheter är meriterande.

Dina egenskaper
Vi på Olderin söker kollegor som är praktiskt lagda, självständiga och engagerade i sitt arbete. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, du är vårt ansikte utåt mot kunder och samarbetspartners. Du behöver vara flexibel och anpassningsbar då beslut och ändringar ständigt påverkar vårt arbete.

Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning, vid behov tillämpas provanställning. Arbetsområdet är främst Stockholm med omnejd.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta Douglas Bröms 0739 411 522 eller 08-15 72 00.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Olderin Mark och Maskinkonsult AB

• 08-157200

• Mallslingan 22, 187 66 Täby

• info@olderin.se

• olderin.se